HomeFeaturedFocusMoto Z Play isi dezvaluie toate secretele

Moto Z Play isi dezvaluie toate secretele

moto-z-back

Un alt telefon încă nelansat oficial dar care face un tur de forță prin publicațiile online de specialitate, acolo unde își dezvăluie practic toate caracteristicie, este Motorola Moto Z Play. Acesta a apărut în câteva fotografii real-world destul de neclare și a trecut și prin GFXBench, acolo unde și-a arătat o mare parte din configurație. Ne-am putut da astfel seama că este un mid-range care țintește destul de sus și cu care Lenovo ar putea să dea o mică lovitură de vânzări, cu condiția ca prețul cerut pentru acest smartphone să fie unul cinstit. Acest detaliu îl vom afla însă doar în momentul în care telefonul va fi pus în vânzare.

Până atunci ne putem însă îndrepta atenția asupra specificațiilor sale tehnice, care încep cu un display AMOLED full HD de 5,5 inchi, în spatele căruia se ascunde un chipset Qualcomm Snapdragon 625, cu procesor octa-core de până la 2 GHz, o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB care se poate extinde prin card microSD. Camera foto principală este de 16 megapixeli, cea frontală se spune că va avea un senzor de 5 megapixeli, iar acumulatorul va avea o capacitate de 3150 mAh. Detalii aproape complete, dacă mai adăugăm și fotografia despre care vorbeam ceva mai sus.

moto z play

Telefonul va fi prezentat oficial pe 6 septembrie, așa că atunci vom avea și confirmarea acestor date tehnice și tot atunci vom vedea și dacă Lenovo va mai avea cu ce să ne surprindă în legătură cu acest telefon. Eu sper să ne surprindă cu un preț foarte mic.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep