HomeFeaturedFocusUhans A101, telefonul tribut pentru Nokia 1100

Uhans A101, telefonul tribut pentru Nokia 1100

uhans-a101-1

Avem de-a face cu cel mai bun exemplu de promovare pe spinarea altora. De obicei ținta era Apple, care reușește să atragă audiență în aproape orice situație. Însă de această dată este vorba despre Nokia și cel mai vândut telefon al finlandezilor, modelul 1100. Nokia 1100, care a devenit și cel mai bine vândut telefon mobil din lume.

Un producător obscur din China vine cu un smartphone Android, un entry-level, pe care îl declară un tribut adus lui Nokia 1100. Este foarte ușor să vorbești și ceva mai greu să treci la fapte. În afară de această declarație, care se regăsește din abundență în toate materialele de promovare ale lui Uhans A101, nimic nu atestă această legătură între cele două terminale. Însă chiar și așa, scopul pare a fi fost atins și A101 a ajuns în atenția opiniei publice.

uhans-a101-3

Nu mai contează detaliile sale tehnice, oricum destul de puține (display de 5 inchi, un chipset cu procesor quad-core și un Android 6.0 Marshmallow), nu mai contează nici măcar prețul mic pe care Uhans se laudă că îl va avea modelul A101, undeva în jurul a 70 de dolari sau chiar mai puțin, contează doar că este un tribut pentru Nokia 1100. Aș fi curios să aflu dacă această strategie va da roade, deși este puțin probabil să ne mai întâlnim cu acest smartphone.

uhans-a101-2

Până una alta, va las cu o poză cu Nokia 1100. Poate reușiți voi să vedeți asemănarea aia care mie îmi scapă cu desăvârșire.

nokia-1100

via Digital Trends

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep