HomeFeaturedFocusUn campion mondial a jucat Pokemon Go de 5000 de dolari

Un campion mondial a jucat Pokemon Go de 5000 de dolari

Este vorba despre un gimnast cu șase medalii de campion mondial, Kohei Uchimura pe numele său. În perioada de antrenamente de dinainte de Jocurile Olimpice de la Rio, japonezul, care este deja pe meleaguri braziliene, s-a ocupat, pe lângă gimnastică, și de vânătoarea de Pokemoni. Un lucru care, așa cum vom vedea, poate fi extrem de costisitor atunci când nu te afli la tine în țară, motiv pentru care m-am și decis să vă relatez întâmplarea. Din traficul de date generat spun unii doar de Pockemon Go (deși mie îmi pare cam greu de crezut că nu a utilizat date și pentru alte aplicații), campionului nostru i s-a adunat o factură de 5000 dolari. Vă dați seama cât a stat omul pe telefon? Sau ce prețuri are operatorul său pentru roaming-ul de date?

Indiferent pe care din variante mergem, finalul este unul fericit. Operatorul respectiv a făcut o concesie și i-a activat retroactiv o opțiune de date în roaming, manevră care a redus suma de pe factură la aproximativ 300 dolari. Chestie care, după părerea mea ar trebui să se întâmple automat. Sunt curios pentru câți clienți normali ar fi aplicat același tratament binevoitor.

Și dacă gimnastul nostru, la adresa căruia chiar nu vreau să fiu ironic (deși nu prea îmi iese) pentru că are, așa cum spuneam, șase titluri de campion mondial la gimnastică, probabil că s-a mai liniștit și cu Pokemon Go-ul și cu Internet-ul în roaming, poate că povestea lui ar trebui să fie un semnal de alarmă și pentru alți dependenți de internet care călătoresc în afara țării de domiciliu.

via BBC

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep