HomeFeaturedFocusAstia nu sunt fanii Apple!

Astia nu sunt fanii Apple!

iphone-fan

Weekend agitat pentru fanii Apple de pretutindeni. Mult așteptatul telefon de ultimă generație al companiei, iPhone 7, a fost pus în vânzare. Motiv pentru cozi și îmbulzeală, motiv pentru camperi să se așeze cu zile înainte în fața magazinelor, motiv pentru televiziuni și publicații să realizeze materiale suficient de sforăitoare pentru a atrage cât mai multă audiență. Numai că, din păcate, cei care au ieșit în față nu sunt adevărații fanii Apple.

Sunt mai degrabă oameni dornici de atenție, de publicitate gratuită. Uitați-l de exemplu pe domnul din fotografia de mai sus, Jaime Gonzales, campionul absolut care a stat 23 de zile în fața magazinului Apple de pe Fifth Avenue din New York, doar pentru a fi primul cumpărător de iPhone 7 din acel Apple Store. Strălucitor (de-a dreptul strident), plin de reclame, omul cu siguranță nu a venit acolo pentru că își dorea cu ardoare ultima generație de iPhone, ci pentru că îi place expunerea, din diverse motive.

La fel și doctorul iPhone din imaginea de mai jos, care a venit însoțit de asistenta sa și de un membru al personalului auxiliar, o echipă completă care avea un mesaj foarte clar de promovat.

iphone-fan-2

Desigur, au mai fost și unii dornici de distracție, pe ăștia parcă îi mai înțeleg. Au venit în gașcă, s-au distrat de minune și au mai apărut și prin presă. Sunt tineri, au timp la dispoziție.

iphone-fan-3

Însă cred sincer (și o spun din perspectiva celui care nu are prea multă tangență cu ecosistemul Apple) că nu ei sunt adevărații fanii Apple, nu ei sunt fideli acestui ecosistem, nu ei sunt cei care au stat alături de produsele companiei din Cupertino ani de zile. Fanii Apple la care mă refer eu sunt totuși oameni de calitate!

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep