HomeFeaturedFocusExploziile de Note 7 se lasa cu procese pentru Samsung

Exploziile de Note 7 se lasa cu procese pentru Samsung

olderfemalejudgewithgavel

Era de așteptat să se întâmple și acest lucru, eu unul chiar mă mir că nu au început mai devreme. Presa de specialitate dă acest proces care a fost intentat coreenilor de la Samsung de către un proprietar de Note 7 din Statele Unite, care a explodat, ca fiind primul. Primul dintr-o serie care se va dovedi mult mai lungă, pentru că sunt destul de convins că, dacă domnul Jonathan Strobel (28 ani) din Florida chiar este primul reclamant oficial al acestei probleme cu acumulatorul de Note 7, el este un deschizător de drumuri. Chestie destul de firească, cel puțin din punctul meu de vedere, având în vedere că telefonul i-a explodat în buzunarul pantalonilor, în timp ce se afla la cumpărături, cauzându-i arsur de gradul doi pe picior și pe mână.

johathan_strobel

Doar pe teritoriul Statelor Unite au fost înregistrate 92 de plângeri pentru supraîncălzirea acumulatorilor de pe Galaxy Note 7, 26 de plângeri pentru arsuri cauzare de acest telefon și 55 de plângeri pentru daune materiale cauzate de incendii provocate de Note 7. Așa că există toate premisele ca fenomenul acționării în justiție a coreenilor să capete amploare.

Deși am fost întotdeauna împotriva acestui tip de acțiune, trebuie să recunosc că, deși nu am cum să judec din perspectiva celui păgubit sau chiar vătămat (și sincer nici nu îmi doresc să o fac), încep să înclin înspre varianta care presupune despăgubiri și dat în judecată. M-ar ajuta să aflu și care ar fi reacția voastră într-o situație similară, la nivel ipotetic. Și vă doresc sincer să rămână la acest nivel.

via Reuters

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep