HomeFeaturedFocusAsus ZenWatch 3 prezentat oficial

Asus ZenWatch 3 prezentat oficial

asus zenwatch 3

Ca un făcut, unul dintre cele mai faine produse din această primă zi de IFA a rămas spre sfârșitul listei. Este vorba despre ZenWatch 3, ceasul cu care producătorul taiwanez face pasul înspre ecranele rotunde și mult mai elegante. Da, știu, este o chestiune subiectivă, însă mie noțiunea de ceas elegant este obligatoriu rotundă. Dincolo de formă, Asus a lucrat din plin și la detaliile de construcție și design, astfel încât eu îndrăznesc să spun că rezultatul este unul dintre cele mai reușite ceasuri inteligente. Cel puțin din perspectiva aspectului. Prin comparație cu Samsung Gear S3, prezentat tot astăzi, Asus ZenWatch 3 este mult mai elegant.

Cu un display AMOLED de 1,39 inchi și 400 x 400 pixeli (287 ppi), cu un procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2100, o memorie RAM de 512 MB, o stocare internă de 4 GB sau un acumulator de 340 mAh, Asus ZenWatch 3 nu iese în evidență din punctul de vedere al configurației.  Poate doar tehnologia Asus Hypercharge, care îi permite o încărcare de până la 60% in doar 15 minute, să merite să fie evidențiată.

ZenWatch 3 este făcut din oțel special 316L și vine în trei variante de culoare: Gunmetal, Silver sau Rose Gold. Oricare dintre acestea poate avea o curea din piele italiană sau cauciuc, fiecare în două opțiuni de culoare. Așa că, prin combinarea acestor parametri, se pot găsi soluții pentru toate gusturile.

Producătorul insistă asupra suitei de aplicații ZenFit, la care s-a lucrat foarte intens și care are acum o acuratețe de 95%. Și prețul impresionează, Asus ZenWatch 3 având un preț recomandat de 229 euro pentru piețele din Europa. Lucru care îl face și mai atractiv.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep