HomeFeaturedFocusDoua modele noi de Asus Zenfone 3 trec pe la TENAA

Doua modele noi de Asus Zenfone 3 trec pe la TENAA

zenfone-3-deluxe

Cred că ar fi corect spus și un singur model, cu două versiuni de memorii, la fel cum corect ar fi să spunem că apartenența la seria Zenfone 3 este deocamdată la nivelul de presupunere. Așa cum îi stă bine unei vizite la TENAA, organismul care certifică dispozitivele mobile pentru vânzarea pe piața din China, s-a lăsat cu o listă de specificații care au ieșit la iveală și au ajuns în atenția opiniei publice. Nu sunt specificații de talia lui Asus Zenfone 3 Deluxe, care s-a pus în vânzare chiar și cu un chipset Qualcomm Snapdragon 821.

Specificațiile care se cunosc despre acest nou Asus trimit mai degrabă înspre zona de mid-range. Un chipset Qualcomm Snapdragon 625, un display IPS de 5,5 inchi, o cameră foto principală de 16 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, suport pentru dual-SIM, un acumulator de 3000 mAh, senzor pentru citirea amprentei digitale și două versiuni de memorii. Una cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB și una cu memorie RAM de 4 GB și memorie internă de 64 GB. chipset.

asus-zenfone-3-tenaa

Teoretic, după vizita la TENAA, anunțul oficial trebuie sa sosească. Moment în care se vor cristaliza multe despre partea comercială. Și poate vom afla și strategia pentru Europa pe care Asus o va aplica pentru seria Zenfone 3.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep