HomeFeaturedFocusLeEco sare la gatul Apple

LeEco sare la gatul Apple

le eco le 2s new

O face prin intermediul unor teasere care anunță evenimentul de săptămâna viitoare la care producătorul chinez va prezenta modelul LeEco Pro 3 (mai există vreo trei variante de denumire, așa că pe cea corectă o vom afla doar în momentul anunțului oficial), de la care așteptările sunt foarte mari. Terminalul este propus spre comparație cu iPhone 7 acolo unde stă destul de bine: la capacitatea acumulatorului și la posibilitatea de încărcare rapidă a acestuia.

Pentru cei care nu își mai amintesc, LeEco Pro 3 vine în varianta sa de top cu un acumulator de 5000 mAh (evident cu suport pentru încărcare rapidă), cu un chipset Qualcomm Snapdragon 821, cu o memorie RAM de 8 GB, o capacitate internă de stocare de 256 GB, un display de 5,7 inchi QHD, o cameră foto principală de 13 megapixeli și una frontală, dedicată selfie-urilor, de 16 megapixeli. Un adevărat avion în lumea smartphone.

eco-teaser-1

Și ajungem astfel la miza acestui duel. LeEco a făcut eforturi să fie primul în statisticile AnTuTu ca și scor. Însă, pentru moment, Apple a preluat coroana de lider, fiind telefonul lansat oficial cu cel mai mare scor în AnTuTu. Iar LeEco atacă pe toate fronturile, în încercarea de a reveni pe prima poziție.

Totuși, este destul de riscant să te iei la trântă cu Apple. Iar povestea asta cu încărcarea rapidă a bateriei i-a costat destul de scump pe cei de la Samsung, așa că nu știu cât de mult mai folosește promovarea ei în aceste momente.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep