HomeFeaturedFocusHTC a prezentat oficial Desire 10 Pro si Desire 10 Lifestyle

HTC a prezentat oficial Desire 10 Pro si Desire 10 Lifestyle

htc-desire-10

Pasul pe care îl aștepta suflarea pasionată de telefoanele smart a fost făcut de către HTC. Producătorul taiwanez a prezentat oficial cele două terminale Desire 10, modelele Pro și Lifestyle. O mare parte din așteptările publicului și mai ales din informațiile scăpate de diferite surse înspre opinia publică s-au adeverit, astfel că nu au existat mari surprize. Mă aștept totuși la una plăcută atunci când vor apărea și primele prețuri pentru aceste dispozitive, informație care deocamdată nu a fost comunicată. Cel puțin oficial. Așa încât nu ne rămâne altceva de făcut pe moment, decât să ne ocupăm de configurațiile pe care cele două device-uri le propun potențialilor cumpărători.

htc-desire-10-pro

Modelul mai performant, HTC Desire 10 Pro vine cu un display de 5,5 inchi și rezoluție full HD. În spatele lui ticăie un chipset MediaTek Helio P10 cu procesor octa-core, ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare este de 64 GB, care poate crește cu ajutorul unui microSD. La nivel de camere foto avem un senzor de 20 de megapixeli pentru camera foto principală (f/2.2, 27.8 mm) și unul de 13 megapixeli pentru cea frontală. Un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh și un senzor pentru citirea amprentei digitale (care poate controla și camera foto) plasat pe spatele telefonului, completează lista de specificații.

htc-desire-10-lifestyle

HTC Desire 10 Lifestyle seamănă extrem de mult cu fratele său, mai ales din punct de vedere fizic. Îl ajută și ecranul care are aceeași dimensiune de 5,5 inchi, însă o rezoluție mai slabă, doar HD. Un chipset mult mai slab, un Qualcomm Snapdragon 400 cu procesor quad-core de 1,4 GHz și însă două versiuni de memorii, una de 3 GB RAM și 32 GB stocare și una cu doar 2 GB de RAM și 16 GB memorie internă. O cameră foto principală de 13 megapixeli și una dedicată selfie-urilor de 5 megapixeli. Lipsește și senzorul pentru citirea amprentei digitale, iar acumulatorul coboară la 2700 mAh.

Ambele telefoane dispun de conectivitate LTE, au abilități dual-SIM și vin cu un Android 6.0 Marshmallow.

Deși poate părea cam slăbuț, un preț avantajos ar putea să îl transforme pe Desire 10 Lifestyle în hit de vânzări. Deocamdată nu se știu detalii comerciale, însă deîndată ce le vom avea, vi le vom comunica și vouă.

via Android Authority

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep