HomeFeaturedFocusCum arata DTEK60, viitorul terminal BlackBerry

Cum arata DTEK60, viitorul terminal BlackBerry

blackberry-back

Se pare că producătorul canadian îmbrățișează noul sistem de numerotare și denumire al telefoanelor sale, astfel că, după lansarea lui BlackBerry DTEK50 se pare că următorul terminal pe care îl pregătesc canadienii este DTEK60. Nu este tocmai străi de noi, am mai vorbit despre el pe vremea când numele său de scenă era cunoscut ca Argon. Motiv pentru care, lângă informațiile deja cunoscute se adaugă acum câteva detalii tehnice care definesc destul de complet configurația sa.

Un chipset Qualcomm Snapdragon 820 (procesor quad-core cu nuclee Kryo de până la 2,15 GHz), un display de 5,5 inchi QHD, o memorie RAM de 4 GB sunt specificațiile care îl așează pe BlackBerry DTEK60 alături de flagship-urile actuale ale marilor producători. Capacitatea internă de stocare de 32 GB, camera foto principală de 21 megapixeli, cea secundară de 8 megapixeli, acumulatorul de 3000 mAh sau senzorul pentru citirea amprentei digitale nu fac altceva decât să-mi întărească această convingere.

Mai rămâne totuși de văzut și prețul de vânzare, informație care ni se va dezvălui în momentul anunțului oficial. Am văzut că BlackBerry încă mizează pe grupul de fani fideli și merge destul de sus cu prețurile practicate, să sperăm că își vor revizui totuși această filosofie la DTEK60.

via CrackBerry

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep