HomeFeaturedFocusInca o explozie: un Note7 incediaza un jeep

Inca o explozie: un Note7 incediaza un jeep

explodingNote7

De parcă nu avea deja parte de multă publicitate negativă, un Samsung Galaxy Note7 explodat pare să fi incendiat și un jeep. Informația vine după ce azi dimineață citeam că SUA are de gând să interzică intrarea în avioanele comerciale a aparatelor Galaxy Note7.

Conform unui reportaj de pe FOX 13 News, în St. Petersburg, Florida, domnul Nathan Dornacher și familia sa tocmai se întorceau de la un party de ziua muncii când se pare că aparatul Note7 a explodat (fiind la încărcat), incediind jeep-ul familiei. Partea bună este că nimeni nu era în mașină la momentul respectiv.

caaqbym5mjoofu1iapmr

Nu se știe încă sigur dacă incendiul a pornit de la Note7, semnele preliminare arată asta – pe contul său de Facebook dl Dornacher a afirmat că nu e 100% sigur că aici a fost problema.

Samsung știe deja de incident și investighează problema.

În mod clar problemele sunt supraevaluate, însă chiar și cu o șansă de explozie de 1/25000, nu cred că vreun posesor de Note7 ar vrea să riște și să nu își schimbe aparatul.

Pentru România, detaliile de schimbare se găsesc aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Măi omule, pe ce că titlul e scris aiurea „un note Note7″ (!?), mai și specifici în conținutul articolului că „… Nu se știe încă cu siguranță dacă incendiul a pornit de la Note7″! – și mai ai și o cacofonie, acolo! Ce naiba, tu chiar lucrezi / scrii articole pe Softpedia?! M-am lămurit!
    PS – Măcar fă un efort și corectează.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep