HomeFeaturedFocusiOS 10 e gata de download, nu va grabiti sa il instalati...

iOS 10 e gata de download, nu va grabiti sa il instalati ca va poate strica telefonul!

14292273_1250875181597409_6883364587849898879_n

Din seara asta iOS 10 e gata de download și poate să fie instalat OTA (Over the Air) de aparatele compatibile din România. Ca de obicei, noua versiune de iOS este cea mai bună, cea mai rapidă, cea mai minunată și are toate șansele să vă deterioreze iDevice-ul.

Tocmai l-am instalat pe un iPhone 6S, dar cu foarte multe emoții. După ce a detectat disponibilitatea update-ului, iPhone-ul s-a apucat de download și în primă fază mi-a zis că instalează iOS 10. Surpriză! După primul restart a venit imaginea cu icon-ul iTunes, care mi-a cam dat fiori.

IMG_1155IMG_1154

L-am conectat în iTunes, acolo m-a amenințat că face restore la iOS 9.3.5, lucru pe care l-a și făcut. Norocul meu a fost că a reaplicat doar iOS 9.3.5 și nu a adus și aparatul la setările default, așa cum propusese.

Ulterior, check update și iOS 10 a fost redescărcat, de data asta s-a instalat fără probleme. A durat puțin peste 15 minute.

Sunt printre cei cărora le-a reușit update-ul, însă tot mai multe rapoarte indică posibile probleme.

Sfatul meu: nu săriți încă să faceți update-ul, mai așteptați o zi două. Nu veți pierde nimic, din contră vă scutiți de chinul de a restaura un update nereușit, sau mai bine, nu vă deteriorați iDevice-ul!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. La fel am pățit și eu, și tot la fel am avut noroc să dup update-ul până la capăt fără să-și facă restore.

    Diferența e că și mie îmi propunea iTunes tot 9.3.5, iar după ce am instalat ultima versiune de iTunes mi-a propus direct iOS 10 și de aici totul a mers perfect.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep