HomeFeaturedFocusiPhone 7, cel mai chinuit smartphone al momentului

iPhone 7, cel mai chinuit smartphone al momentului

iphone-7-press-test

Apple a pus în vânzare iPhone 7 și 7 Plus în acest weekend, așa că primii posesori care și-au primit telefoanele au trecut la acțiuni care de care mai dure. Este vorba despre aceia care, în căutarea gloriei absolute și a vizibilității pe măsură, supun diferite dispozitive la chinuri care de care mai inedite și mai de neimaginat. Iar acum, așa cum spuneam mai sus, este perioada de glorie a lui iPhone 7. Încep să cred că testul de rezistență pe care vi l-am arătat noi, în care un individ zgâria telefonul cu lama de la cutter (chestie care nu se va întâmpla în realitate niciodată), pentru a determina cât de rezistent este noul smartphone Apple, este o lucrare de finețe.

Unii, ceva mai puțin inventivi, au ales varianta unei comparații cu generația anterioară (iPhone 6s) în cadrul unui drop-test. Este vorba despre băieții de la PhoneBuff, specializați pe asemenea teste comparative. Dacă a rezistat iPhone 7 mai mult decât predecesorul său, vedeți în materialul de mai jos.

Filmul poate fi încadrat lejer tot la chestii de finețe, mai ales dacă ne uităm înspre Hydraulic Press Channel, niște YouTuberi specializați pe turtirea telefoanelor smart cu ajutorul unei prese hidraulice. Cu ce poate diferi comportamentul a două terminale, oricare ar fi ele, atunci când sunt zdrobite de o asemenea mașinărie, eu unul nu îmi dau seama. Sunt sigur că la nivel de imagine cel puțin, turtirea lui iPhone 7 le-a adus mai multă celebritate autorilor acestei filmări, pe care vă invit să o urmăriți mai jos.

Ajungem și la treburi ceva mai dure, care necesită și câteva instrumente mai speciale. Un astfel de instrument este un elicopter, cu ajutorul căruia un domn pe numele său Callux, reușeste să urce un iPhone până la o altitudine considerabilă doar pentru a-și arunca telefonul pe geam. Chiar dacă am mai întâlnit astfel de situații, tot cu telefoane de la Apple care cădeau din cer, cred că șansele cuiva de a-și scăpa telefonul pe geamul elicopterului sunt destul de mici, iar decizia de cumpărare în cazul lui iPhone 7 nu este luata datorită rezistenței sale la căderea din aparate de zbor.

Însă marketingul are și fețele sale mai puțin ortodoxe, iar goana după publicitate este câteodată destul de sălbatică (în plus numele de Apple prinde bine în asemenea scopuri).

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep