HomeFeaturedFocusmacOS Sierra e gata de download in App Store. Aflați ce e...

macOS Sierra e gata de download in App Store. Aflați ce e nou si cum il instalati!

macossierra

Noul sistem de operare al Apple pentru Mac-uri este lansat oficial și disponibil pentru download pe aproape toate sistemele Mac din 2009 încoace, fie că vorbim de MacBook-uri sau iMac-uri.

macOS Sierra se regăsește în App Store ca upgrade gratuit pentru macOS X El Capitan. Dacă sunteți deja pe El Capitan, atunci puteți să mergeți pe link-ul de aici și să îl descărcați via App Store ca să îl puteți instala automat. Are 4.77 GB, așa că o să fie nevoie de ceva spațiu pe disc.

macossierra_1

Înainte de a porni la update fiți siguri că ați făcut copii de siguranță pentru toate documentele importante pe care le aveți pe Mac, inclusiv poze, filme, parole etc. Teoretic procesul de upgrade la noua versiune nu ar trebui să aibă problemă, dar în caz că apare (și în ultima vreme Apple a tot avut probleme cu upgrade-urile) e mai bine să aveți datele în siguranță.

macOS Sierra vine cu multe schimbări, unele mai complexe, altele mai de finețe, pe care nu le veți vedea imediat. Din punct de vedere al securității, e mai bun. Din punct de vedere al aspectului, s-ar putea să vi se pară la fel. Din punct de vedere funcțional … ei bine, asta depinde de fiecare.

Ca să vă faceți o idee ce e cu macOS Sierra vă recomand să urmăriți materialul video de mai jos în care veți vedea o trecere amplă în revistă a elementelor de noutate, de la Siri, integrarea iCloud, opțiunile de conectivitate cu alte dispozitive hardware și adițiile la nivelul interfeței.
Acestea fiind zise, spor la download și baftă la instalat!

Eu deja am pornit instalarea pe MacBook Air 13, modelul din 2011. Sper să nu fie probleme …

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep