HomeFeaturedFocusO varianta mai ieftina de Meizu MX6

O varianta mai ieftina de Meizu MX6

În încercarea de a face terminalul cât mai competitiv, chinezii de la Meizu s-au gândit să vină cu o variantă cu doar 3 GB de memorie RAM. Un pas suficient pentru a elimina echivalentul a 30 de dolari din prețul acestui smartphone. Noua versiune de Meizu MX6 a ajuns astfel să coste aproximativ 270 dolari pe piața din China. Un preț totuși cam mare pentru această piață, extrem de bogată în oferte atractive din partea producătorilor de smartphone. Reprezintă 270 de dolari un preț suficient de interesant pentru ceea ce are de oferit acest smartphone.

Hai să vedem împreună. O combinație de display full HD de 5,5 inchi protejat cu sticlă 2.5D, cu un chipset MediaTek Helio X20 cu procesor deca-core (2 x Cortex-A72 la 2.3 GHz, 4 x Cortex-A53 la 2.0 GHz, 4 x Cortex-A53 la 1.4 GHz și GPU Mali-T880MP4) și cu o memorie RAM de 3 GB, reprezintă un început promițător. Stocarea internă de 32 GB, cele două camere foto de 12 megapixeli (Sony IMX386 1/2.9) pentru cea principală și 5 megapixeli pentru cea dedicată selfie-urilor, un acumulator de 3060 mAh cu abilități de încărcare rapidă, merg parcă pe aceeași linie.

Telefonul nu arată rău, dar parcă l-au știrbit cu acei 3 GB de RAM. Nu îmi dau seama dacă manevra celor de la Meizu a fost una sănătoasă, probabil că vânzările viitoare vor răspunde acestei întrebări. Oricum, piața din China este plină de oferte atractive și cred că la 270 dolari se pot găsi alternative mai interesante.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep