HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J7 Prime apare oficial in Asia

Samsung Galaxy J7 Prime apare oficial in Asia

samsung galaxy j7 prime

Fără să aibă parte de un eveniment de lansare, deși în Europa este în plină desfășurare IFA, Samsung Galaxy J7 Prime devine oficial, fiind listat pe site-urile Samsung din mai multe țări asiatice. Nu este de mirare că producătorul coreean nu s-a înghesuit să se laude cu acest terminal, vorbim despre un mid-range care nu impresionează în mod special cu vreo anumită trăsătură de-a sa.

O combinație de display full-HD de 5,5 inchi, cu un chipset cu procesor octa-core de până la 1,6 GHz și cu o memorie RAM de 3 GB, poziționează destul de clar acest smartphone. Iar capacitatea internă de stocare de 32 GB, acumulatorul de 3000 mAh, camera foto principală de 13 megapixeli sau cea frontală de 8 megapixeli, nu schimbă absolut deloc această poziționare.

Mă bulversează în schimb prețul acestui terminal (echivalentul a 290 dolari pe piața din Vietnam, de exeplu), unul destul de mare pentru piețele asiatice. La asemenea buget, orice potențial cumpărător de smartphone are opțiuni mult mai atractive din punctul de vedere al specificațiilor tehnice. Deh, din când în când își mai aduce și Samsung aminte că obișnuia să își vândă destul de scump numele.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep