HomeFeaturedFocusBenQ GS1, videoproiector destinat aventurierilor

BenQ GS1, videoproiector destinat aventurierilor

1470055390

Poate că noțiunea de proiector este mai puțin compatibilă cu activitățile outdoor, însă BenQ își propune să spargă această barieră și lansează GS1, un videoproiector dedicat de această dată pasionaților de camping. Cu o greutate de 1 kg (0,5 kg fără baterie), dimensiuni de invidiat și o serie de caracteristici specifice mai mult proiectoarelor de interior, BenQ GS1 este modalitatea perfectă de a-ți petrece serile în aer liber, alături de familie și prieteni. Atâta timp cât ai totuși prin preajmă și un ecran sau o suprafață pe care să poți proiecta!

GS1 este un proiector DLP LED (Solid-state lighting, SSL) ultra-portabil, de dimensiunea palmei,  ce depășește cu mult capabilitățile normale ale unui astfel de dispozitiv. Cu o funcție de streaming a conținutului online (filme, muzică sau videoclipuri), dar și posibilitatea de a partaja conținutul multimedia direct de pe telefon, pare a fi o soluție la îndemână pentru aventurierii aflați mereu pe drum. Aplicațiile integrate dau acces la mai multe canale de entertainment, utilizate de iubitorii de camping din întreaga lume. Astfel, veți avea acces la emisiile online ale canalelor TLC, Discovery, Foodie, Red Bull, Challenger Camping-cars,  Coleman EMEA Official Channel,  Chausson CampingCars, CamperOnTube, MotorhomeCampervan, Caravantv1000, Snow Peak, Foodtube, Food Revolution, Gordon Ramsay, POPSUGAR Food și How To Cake It.

Dintre atuurile care îl transformă într-un produs pentru iubitorii de outdoor, se remarcă prezența unei baterii detașabile ce oferă o autonomie de până la 3 ore de funcționare, dar și o carcasă din cauciuc care îi oferă un anumit grad de rezistență la căderile accidentale, chiar și de la o înălțime de 60cm.

benq gs1 cover

BenQ GS1 vine dotat cu o conectică impresionantă ce include o intrare HDMI și un slot micro SD, cât și doua porturi USB plug and play, perfecte pentru redarea filmelor preferate direct de pe un mediu de stocare extern (stick USB). Dorind să satisfacă toate cerințele utilizatorilor și să ofere o experiență multimedia completă, proiectorul vine dotat cu o conexiune Bluetooth 4.0 , prin intermediul căreia se poate lega o boxă externă, o pereche de căști sau de ce nu un mouse si o tastatură pe Bluetooth.

BenQ GS1 va fi disponibil începând cu luna septembrie prin distribuitorii autorizati BenQ pentru Romania (ABC Data, DARER, IT Direct, Network One Distribution și MGT), la un preț recomandat de raft de 2899lei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep