HomeFeaturedFocusActiunile Samsung in cadere libera: 26 miliarde USD pierdute in urma problemelor...

Actiunile Samsung in cadere libera: 26 miliarde USD pierdute in urma problemelor cu Note7

note7value

După ce lucrurile păreau că s-au îndreptat pentru Samsung și după vânzările bune de S7 și S7 Edge a venit lovitura cu Note7, ale cărui probleme de baterie au dus la rechemarea a aproape 2,5 milioane de unități.

Urmarea este că investitorii și-au pierdut încrederea în Samsung și au început să vândă din acțiuni, coreenii pierzând deja 26 miliarde de USD ca urmare a scăderii prețului acțiunilor. În momentul de față prețul acțiunilor se află la cel mai mic nivel al ultimelor luni, puțin peste $1,300.

samsung-shares

Cu peste 70 de cazuri confirmate în SUA de explozii pentru Note7 și cu avertismente date de guvernul SUA și companiile aeriene, Samsung e acum într-un con negativ.

Vor ieși din asta? Cu siguranță, au puterea financiară să o facă. Însă cel mai probabil vor fi forțați să scoată din mânecă un as pe care îl aveau pregătit pentru mai încolo. Că se va numi S8 anunțat mai repede și la un preț mai bun, sau orice altceva, o să vedem.

Nu uitați, Samsung a pornit și în România programul de schimbare a Note7, aparatele ar trebui să înceapă să vină din 19 septembrie.

via quartz

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep