HomeFeaturedFocusLife One X2, o noua lectie de low-budget de la BLU

Life One X2, o noua lectie de low-budget de la BLU

blu-life-one-x2

Încă din start vreau să vă rog să faceți distincție între low-budget și entry-level. Nu de alta, dar Life One X2 are specificații mai mult decât decente, în timp ce un entry-level aduce specificații minime pentru a ține prețul cât mai jos. Teoretic, pentru că în practică, cel puțin pe piața autohtonă, avem destule exemple de telefoane care vin cu o configurație modestă și cu un preț nu tocmai mic. Și piața autohtonă este unul dintre motivele pentru care tot scriu de terminalele BLU. Pentru că mă enervează că unii pot să ia telefoane din China, să scrie un nume pe ele (în situația asta BLU) și să le vândă la prețuri chiar atractive, în timp ce importurile similare din România urcă prețul destul de mult. Of!

Revenind la BLU Life One X2, haideți să vedem împreună ce are de oferit acest terminal care se vinde în Statele Unite cu 149 dolari. Începem cu un display full HD de 5,2 inchi, care ascunde un chipset Qualcomm Snapdragon 430 cu procesor octa-core de 1,4 GHz. O memorie RAM de 2 GB, o capacitate internă de stocare de 16 GB, o cameră foto principală de 16 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un acumulator de 3000 mAh cu suport pentru Quick Charge, un Android 6.0.1 Marshmallow, conectivitate LTE, o construcție metalică de tip unibody și un senzor pentru citirea amprentei digitale inserat în butonul home, completează configurația și stabilesc un raport preț/specificații extrem de atractiv.

Pentru entuziaști există și o variantă cu memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate de stocare de 64 GB, care se vinde cu un preț de 199 dolari. Ambele versiuni sunt deja disponibile la precomandă pe Amazon.

via PR Newswire

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep