HomeFeaturedFocusLeica si Huawei deschid impreuna un centru de dezvoltare

Leica si Huawei deschid impreuna un centru de dezvoltare

imag1771

Se pare că parteneriatul semnat de cele două companii pentru realizarea camerei foto duale de pe Huawei P9, merge mai departe și cele două părți implicate par decise să revoluționeze domeniul ingineriei optice. Huawei și Leica Camera AG au deschis împreună un centru de cercetare și dezvoltare cu un nume destul de sugestiv, Max Berek Innovation Lab. Max Berek este omul care a construit primele obiective Leica.

Noul centru de cercetare și dezvoltare (R&D) este situat în Wetzlar, Germania, acolo unde se află și headquarter-ul global Leica. El se va ocupa de dezvoltarea unor sisteme optice și tehnologii, bazate pe software, pentru a îmbunătăți calitatea imaginii în cazul unor game variate de aplicații foto pentru dispozitive mobile. Însă vor fi și alte proiecte derulate în cadrul centrului. Acestea vor include dezvoltarea de soluții de realitate augumentată (AR) și realitate virtuală (VR), care se pare că vor reprezenta viitorul industriei de smartphone.

max-berek-innovation-lab_-signing_ren-zhengfei_dr-kaufmann

În afara utilizării resurselor R&D ale ambelor companii, Huawei și Leica plănuiesc să colaboreze cu universități germane sau internaționale, precum și cu instituții din domeniul cercetării.

Chiar și la nivel de imagine, manevra este una foarte sănătoasă pentru Huawei, care arată că își ia în serios poziția deținută pe piața de telefoane smart și că vrea să fie o companie care să inoveze permanent, pentru a rămâne în continuare lângă utilizatori.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep