HomeFeaturedFocusLenovo A Plus si Lenovo (Vibe) P2, telefoane pentru toate buzunarele

Lenovo A Plus si Lenovo (Vibe) P2, telefoane pentru toate buzunarele

lenovo p2

Ne referim aici la posibilitățile financiare, pentru că modelul A Plus este un entry-level cu un preț extrem de mic (însă cu limitări evidente), în timp ce P2 arată mult mai interesant, evident, contra unui preț ceva mai mare. O să le luăm pe rând și, dacă tot am pomenit de prețul mic al lui Lenovo A Plus, o să încep prin a vă spune că acesta începe de la 69 euro recomandat pentru piețele din Europa. Ce oferă el de acești bani? Ei bine, nu prea multe.

O combinație de display de 4,5 inchi (480 x 854 pixeli) cu un chipset MediaTek MT6580 cu procesor quad-core de 1,3 GHz și 1 GB de memorie RAM, nu mai lasă loc de iluzii. Telefonul merge cât de jos se poate pentru a păstra un preț mic. Nici stocarea internă de 8 GB, camera foto principală de 5 megapixeli, cea frontală de 2 megapixeli, Android-ul 5.1 Lollipop, construcția din plastic sau acumulatorul de 2000 mAh nu schimbă această impresie, ba din contră, o întăresc. Poate doar conectivitatea 4G (inclusiv VoLTE) să mai spele din rușine. Există și o variantă dual-SIM, pentru care însă doritorii vor trebui să mai scoată din buzunare 10 euro în plus.

Lenovo-A-Plus

Altfel stau lucrurile cu Lenovo P2, căruia se pare că i-a dispărut Vibe-ul din denumire. Acesta propune un ecran full HD de 5,5 inchi în spatele căruia “ticăie” un chipset Qualcomm Snapdragon 625. La nivel de memorii, europenii se vor descurca cu 3 GB de memorie RAM și 32 GB de stocare internă, în timp ce chinezii, ceva mai norocoși, vor avea parte și de o versiune cu 4 GB de RAM și 64 GB stocare. Ulterior, se pare că această variantă mai puternică va veni și în Europa. O cameră foto principală cu senzor Sony de 13 megapixeli, una secundară de 5 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul fizic home, dar mai ales un acumulator de 5100 mAh, totul într-o construcție metalică de tip unibody, ne arată că intențiile chinezilor sunt destul de serioase cu acest succesor al lui Lenovo Vibe P1.

Așa cum spuneam, prețul reflectă aceste specificații, dar păstrează un raport atractiv. Lenovo P2 este propus la vânzare contra sumei de 249 euro, prețuri valabile pentru piețele din Europa. Versiunea cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB memorie internă va costa 299 euro.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep