HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Note 2, un adevarat monstru?

Xiaomi Mi Note 2, un adevarat monstru?

xiaomi-mi-note-pro

Deși a venit cu aproximativ o lună în urmă cu o listă impresionantă de specificații tehnice, evident la nivel de zvonuri, pentru că telefonul nu a fost încă prezentat oficial de producătorul chinez, iată că Xiaomi Mi Note 2 chiar vrea să impresioneze. Și ca și cum o alăturare de chipset Qualcomm Snapdragon 821, cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB nu erau suficient de impresionante, uite că o nouă vizită prin benchmark-uri scoate la iveală faptul că s-ar putea să existe și o variantă cu același chipset Snapdragon 821, dar cu o memorie RAM de 8 GB și o stocare de 256 GB. Desigur, nici aceste date nu se bucură de un suport oficial, sunt doar speculații care trebuiesc tratate cu scepticism, însă dacă chiar se întâmplă să fie adevărate, atunci titlul de monstru nu este chiar exagerat. Bine, el este oricum un monstruleț prin abilitatea de a se juca cu datele utilizatorului și de a-l expune în fața unor atacuri rău intenționate.

Revenind la Mi Note 2 (posibil să fie versiunea Pro a acestui terminal, iar specificațiile inițiale să aparțină variantei simple), lista de specificații tehnice mai conține un display AMOLED de 5,7 inchi și rezoluție QHD, un sistem dual camera, un Android 7.0 Nougat și există șanse mari ca forma sa să includă un eran curbat în stilul edge de la Samsung. Vom vedea dacă aceste date sunt reale pe 27 septembrie, atunci când se zvonește că va fi anunțat acest telefon.

Tot atunci ar trebui să aflăm și care este strategia comercială aleasă de Xiaomi și mai ales politica de prețuri. Pentru că, dacă aceste date sunt reale și prețul va fi unul competitiv, se prefigurează un nou hit de vânzări.

via Xiaomi Today

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep