HomeCloud & MobilityVideo: folosirea multi-window in Continuum din Windows 10 Mobile

Video: folosirea multi-window in Continuum din Windows 10 Mobile

continuum

Tocmai ce vă spuneam că la Ignite Microsoft a povestit mai multe despre viitorul Windows 10 Mobile, iar printre noutăți era vorba și despre aducerea în Continuum a opțiunilor de redimensionare a aplicațiilor pe ecran, configurarea separată a ecranului START din Continuum față de cel de pe telefon, rularea în paralel a mai multor aplicații.

Pe baza prezentării ”Discover what’s next for Windows 10 Mobile for phones and small tablets” proaspăt publicată pe YouTube, mspoweruser a extras partea în care vedem în acțiune Continuum cu posibilitatea de a redimensiona aplicațiile din Windows 10 Mobile.

Aceste opțiuni vor veni în Redstone 2, alături de facilități importante pentru zona de Enterprise cum ar fi partea de criptare, de acces securizat și diferențiat la documente, Continuum via wireless etc.

Ca utilizator de Windows 10 Mobile și de Continuum via Lumia 950 XL pot să vă spun că am fost surprins să văd că inițial nu există side by side și multi window, chestie explicabilă totuși prin consumul mai mare de resurse. Mă așteptam ca în timp să văd că aceste facilități vin pe Windows 10 Mobile pe măsură ce se mai lucrează la sistemul de operare și hardware-ul avansează.

Mă bucur că în sfârșit Microsoft vorbește despre aceste lucruri și ne arată că se și lucrează. Pentru că demo-ul de mai sus nu a fost făcut live ci înregistrat îmi spune că facilitățile acestea sunt încă în stadiu incipient, deci dacă vă așteptați să le vedeți în curând cred că vă faceți iluzii prea mari.

Dar poate undeva după aprilie 2017, pe un Surface Phone (pe care Microsoft nu îl confirmă dar nici nu îl infirmă), ar arăta foarte bine.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep