HomeFeaturedFocusVodafone aduce iPhone 7 si 7 Plus in Romania (p)

Vodafone aduce iPhone 7 si 7 Plus in Romania (p)

iphone7plus-jetblk-34br-leanforward-ob_pr-printÎncepând de azi dimineață de la ora 00:00, Vodafone România a pus în vânzare noile iPhone 7 și iPhone 7 Plus. După cum probabil știți, România s-a aflat în al doilea val de lansare pentru iPhone 7, primele modele fiind livrate oficial de Apple la noi abia acum.

iphone_vodafone
Credit foto: imidoresc.ro

Deja e o tradiția la Vodafone ca primele modele de iPhone 7 să fie livrate de joi seara, începând cu ora 22:00, când cei mai înfocați fani Apple, care au vrut să fie primii care pun mâna pe modele iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, au putut merge la magazinul Vodafone din Centrul Vechi (Str. Lipscani, nr. 27), deschis până după miezul nopții, să și le cumpere. Și tot respectând tradiția, Vodafone a realizat și un mic eveniment în jurul conceptului „Black is the new black”, ca să sărbătorească lansarea iPhone 7 la noi – fiind în București, nu am avut cum să ajungem și noi.

În România și în toată lumea, noul iPhone 7 a stârnit interes maxim și controverse, iar dincolo de review-urile pozitive și aprecierile subiective ale fanilor, pre-comenzile au fost foarte mari, luând prin surprindere chiar și compania din Cupertino, care nu a putut onora la timp toate cererile. Situatia este valabilă la nivel mondial, nu doar local.

iphone

Prețurile iPhone 7 în România pleacă și de la 49 EUR (ofertă Vodafone cu abonament Super RED 89 din rețeaua Supernet 4G+, cu care noul iPhone 7 e compatibil – ce include 12 GB trafic de date, 2000 de minute internaționale, 500 de minute și 2 GB trafic de date în roaming) iar iPhone 7 Plus de la 179 EUR (cu același abonament Super RED 89) și pot ajunge la 659 EUR (varianta iPhone 7 32 GB), respectiv 884 EUR (iPhone 7 Plus cu 32 GB) fără abonament.

Rețeaua Supernet 4G+, lansată recent de Vodafone România, oferă utilizatorilor viteze mai mari, cea mai bună experiență de video HD pe mobil, acoperire mai bună în interior și securitate sporită, precum și cea mai extinsă acoperire 4G+, disponibilă în toate cele 41 de reședinte de județ, în București și în alte 330 de localități.

Mai multe detalii despre iPhone 7 și iPhone 7 Plus găsiți pe site-ul Vodafone unde puteți face și precomandă. Abia așteptăm să ajungă și la noi primul iPhone 7, ca să vă putem oferi impresiile noastre în cunoștință de cauză.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep