HomeFeaturedFocusUMi pregateste modelul Plus Extreme

UMi pregateste modelul Plus Extreme

umi-plus-extreme

Așa cum se înțelege chiar din denumirea acestui dispozitiv, este o versiune mai puternică a lui UMi Plus. Un smartphone care se poate dovedi o alegere de luat în calcul pentru cei care nu văd o problemă în a-și achiziționa telefoanele de pe site-urile chinezești care fac livrări și în Europa (deși probleme există destule). Un dispozitiv despre care UMi vorbește (și îl arată fanilor) fără a oferi însă prea multe detalii de natură comercială, legate de disponibilitate și preț. Presupunând că vor păstra aceeași filosofie de business și vor merge pe un raport preț/specificații extrem de atractiv, cred că UMi Plus Extreme se prezintă destul de bine.

Dovadă stau un chipset MediaTek Helio P20, asortat cu o memorie RAM de 6 GB și cu un display full HD de 5,5 inchi. O cameră foto principală de 13 megapixeli, una dedicată selfie-urilor de 5 megapixeli, abilități dual-SIM, un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh, capabil de Quick Charge, o carcasă unibody metalică, realizată din aluminiu folosit în industria aeronautică și o promisiune de Android 7.0 Nougat, completează lista de specificații tehnice cu care acest UMi Plus Extreme încearcă să cucerească publicul.

Când și cum? Plus eterna întrebare “how much?” Deocamdată trebuie să așteptăm pentru aceste informații, dar, așa cum spuneam și la începutul materialului, probabil că disponibilitatea se va limita doar la piața din China și singura opțiune pentru europeni este reprezentată de online.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep