HomeFeaturedFocus18 noiembrie e data pentru Black Friday la eMAG

18 noiembrie e data pentru Black Friday la eMAG

emag

Pentru vânătorii de chilipiruri eMAG are un anunț important: ediția din 2016 a Black Friday (tradiționala deja zi de reduceri) este stabilită pentru data de 18 noiembrie.

„Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depășit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu față de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Ca de obicei, pe lângă reduceri fantomă și produse aflate în stocuri limitate, vor exista și oferte tentante care vor acoperi produse din game foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete și laptopuri, produse IT, produse smart (brățări, smartwatch-uri), frigidere, mașini de spălat, la produse pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice, produse pentru casă și grădină, articole sportive, produse și accesorii pentru mașină, mobilă.

“Black Friday este o singură zi pe an, 18 noiembrie 2016, pentru că așa putem să oferim clienților eMAG cele mai bune oferte de preț și un moment de care să se bucure toată familia”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Dacă încă mai credeți în Moș Crăciun și în reduceri substanțiale, atunci 18 noiembrie e ziua în care va trebui să stați cu ochii în smartphone-uri și cu cardul la îndemână. Poate prindeți ceva fain.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep