HomeFeaturedFocusLG ar putea deveni furnizor de acumulatori pentru Samsung

LG ar putea deveni furnizor de acumulatori pentru Samsung

lg-chem

În încercarea de a depăși cât mai repede lovitura de imagine dată de scandalul declanșat de acumulatorii de pe Galaxy Note 7, care se încing la extrem, Samsung cauă soluții rapide și la îndemână. Și cum sursa problemelor nu a fost identificată nici până în prezent, iar acestea se pare că au survenit atât în cazul acumulatorilor proveniți din sursă proprie, de la Samsung SDI, cât și de la un furnizor din China, se pare că Samsung ia în calcul și varianta renunțării la ambele surse și reorientarea rapidă către un furnizor terț de acumulatori.

Printre aceste soluții, se pare că una agreeată de persoane de la vârful Samsung este reprezentată de marele rival din Coreea, LG. În ciuda rivalității legendare dintre cele două companii, acestea au reușit să coopereze și în trecut. Ba chiar și în prezent, se pare că anumite componente din camerele foto de pe dispozitive Samsung provin de la LG Inotek. Așa că o colaborare viitoare nu este deloc exclusă, ba chiar ar avea câteva argumente destul de solide. Unul dintre acestea fiind reprezentat de seriozitatea și calitatea produselor LG pe zona de acumulatori, acolo unde compania coreeană este un furnizor de top inclusiv pentru industria de vehicule electrice.

Există însă și reversul medaliei. Atâta timp cât Samsung încă nu știe de unde au provenit problemele și, mai mult, acestea au fost generate de telefoane cu acumulatori din două surse diferite, nu poate fi exclusă varianta în care nu acumulatorul provoacă supra-încălzirea. Atunci ar putea să apară defecțiuni similare și la produse care au acumulatori LG, lucru care ar echivala cu o lovitură de imagine și pentru LG. Tocmai de aceea, decizia unui potențial parteneriat cu Samsung este una dificilă și momentan negocierile nu sunt recunoscute oficial de către niciuna dintre părți.

via The Korea Herald

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep