HomeFeaturedFocusCu ce se mai distreaza angajatii din Apple Store

Cu ce se mai distreaza angajatii din Apple Store

apple-store-staff

Se pare că munca de vânzător sau consilier de vânzări într-un Apple Store poate fi câteodată destul de plictisitoare. Atât de monotonă încât angajații companiei din Cupertino din front office au fost nevoiți să găsească o modalitate de a alunga plictiseala. Și au trecut la fotografiatul clientelor care le treceau pragul, evident fără a le cere acestora acordul. Mai mult, pe un soi de intranet de-al magazinului, aceste poze erau partajate între colegi și primeau note. Hai că s-au descurcat frumos, cred că realizau și clasamente cu clientele magazinului.

Mai mult, acestor poze li se adăugau cele culese fără acordul proprietarilor din telefoanele care veneau în service pentru reparații.

Chiar dacă acest lucru s-a întâmplat într-un Apple Store din Australia (Carindale), se pare că în momentul în care vinovații au fost demascați în urma unei anchete interne, în apărarea lor au spus că este o practică întâlnită și în alte magazine Apple. Argumentul nu a fost suficient pentru a-i scăpa basma curată, se pare că patru bărbați acuzați că au inițiat acest obicei total nesănătos au fost concediați din respectivul magazin, alții fiind încă anchetați.

La nivel oficial Apple recunoaște doar cu jumătate de gură situația, negând sustragerea pozelor personale ale utilizatorilor de pe terminalele aflate în service. Ar fi culmea să o recunoască! Apple, cel care s-a împotrivit deblocării telefonului unui terorist, chiar și după insistențele FBI-ului, este acum făcut de râs chiar de către proprii angajați!

via 9to5mac

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep