HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Huawei Mate 9

FOTO: cum arata Huawei Mate 9

huawei-mate-9-evleaks

Celebrul leakster @evleaks a publicat pe contul său de Twitter o fotografie în care ne arată Huawei Mate 9, un smartphone despre care am vorbit recent și care va fi noul flagship al producătorului chinez. Cu ocazia acestei fotografii, afăm că Huawei are două variante ale acestui telefon, una dintre ele cu display curbat, întocmai ca Galaxy S7 edge. Lucru destul de curajos din partea celor de la Huawei. Cum cu specificațiile tehnice ale acestui viitor smartphone Huawei ne-am intersectat deja, avem acum o imagine destul de clară asupra sa.

Eu nu am nimic cu fotografia aceasta, dar mi se pare că modelul edge (o să îl numesc așa deși s-ar putea să aibă o altă denumire) seamănă izbitor cu Note 7. Poate tocmai asta a fost intenția Huawei, de a arăta pieței că există alternative la Note 7 mult mai apropiate de original (și cu Android) și de a atrage o parte dintre fanii Note 7 care au cam rămas cu buza umflată.

Oricum, cred sincer că maidegrabă vor migra spre un phablet Huawei cu specificații de top decât înspre iPhone 7 Plus, așa cum concluzionează unii analiști. Deși rămân la părerea că marea lor parte, grosul, vor rămâne clienți Samsung și se vor orienta înspre Galaxy S7.

via @evleaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep