HomeFeaturedFocusCe este Surface Dial si la ce se foloseste

Ce este Surface Dial si la ce se foloseste

Surface-Dial-3-1024x576

Surface Dial este un nou accesoriu de PC – aș zice mai degrabă de Surface – ce aduce controlul mult mai exact pe procesele de zoom in/out. Este gândit să pună mai bine în valoare noul Surface Studio și la rândul său poate să fie comandat deja pentru 99 USD.

Cu ajutorul Surface Dial imaginile de pe PC pot să fie manipulate mai ușor, se poate selecta mai rapid o zonă de culoare, se poate modifica volumul audio, strălucirea imaginilor etc. prin gesturi. Cu Surface Dial într-o mână și cu Surface Pen în alta, procesul creativ pe Surface Pro sau Surface Studio ar trebui să fie infinit mai exact și mai productiv, ca să nu spun și mult mai plăcut.

Când Dial este pus direct pe display-ul Studio apare automat un meniu special, cu instrumente digitale create pentru Surface Dial și care țin cont de caracteristicile aplicației folosite la momentul respectiv.

Surface-Dial-1-web

Dacă cineva dorește să folosească Surface Dial și cu un PC normal, poate să facă asta, dar nu va beneficia de integrarea cu ecranul Touch. În momentul de față Dial poate funcționa atât pe Surface Studio cât și pe Surface Book sau Surface Pro.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep