HomeCloud & MobilityWindows 10 Creators Update (Redstone 2) este urmatorul Windows, proaspat anuntat de...

Windows 10 Creators Update (Redstone 2) este urmatorul Windows, proaspat anuntat de Microsoft. Vedeti ce va aduce nou!

03_rio_landing_post_windowsholographic_1920

În cadrul evenimentului de presă organizat pe 26 octombrie 2017 Microsoft a oferit și primele detalii despre următorul Windows: el se va numi Windows 10 Creators Update și va veni la începutul lui 2017 (iar ca fapt de divers, utilizatorii din programul Insider vor începe să îl testeze în curând).

Cunoscut până acum drept Redstone 2, Creators Update aduce elemente noi dedicate creatorilor de conținut digital pe Windows.

Ce aduce nou?

3D pentru PC și Windows Holographic

Sunt multe elemente noi care vor face parte din Creators Update, pe unele dintre ele Microsoft le-a detaliat. Vorbim despre integrarea suportului avansat pentru 3D, plecând de la noul Paint 3D, aplicație optimizată pentru folosirea cu stylus și ajungând până la posibilitatea de digitalizare a obiectelor 3D prin filmarea cu un smartphone Windows 10 Mobile. Microsoft și-a propus ca odată cu cu Creators Update orice utilizator poate să devină creator de conținut.

Alături de Paint 3D este lansat și portalul Remix3D.com, unde toți pasionații de conținut 3D vor putea să își arate creațiile. Cine dorește se poate înscrie în Windows Insider la insider.Windows.com.

Socializare mai ușoară direct din taskbar-ul Windows 10

Cu Windows 10 Creators Update, oamenii (contactele) cu care interacționăm mai des devin mai ușor de contactat și putem să schimbăm mai rapid informații cu ei. Prin Windows MyPeople va fi posibil să agățăm în Taskbar contactele favorite și prin operații de drag & drop să partajăm cu ei documente, poze, filme.

HERO-MP-Notification-Skype-to-Mail

Game broadcasting cu Beam

În Windows 10 Creators Update va fi inclusă funcția Beam, care va activa automat transmisia live a ecranului de pe PC și contactele/prietenii vor putea urmări în timp real desfășurarea jocului, de pe PC sau Xbox One și va permite crearea de turnee Arena pe Xbox Live.

MST-1215-Rio_eSports_MU-1024x288

Și vor mai veni și alte chestii faine, disponibile în curând pentru testare prin programul Insider Preview.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep