HomeEvenimenteCum urmariti live evenimentul Microsoft despre Windows 10 si la ce ne...

Cum urmariti live evenimentul Microsoft despre Windows 10 si la ce ne putem astepta si la ce nu

windows10_event

Mâine după amiază (26.10.2016), începând cu ora 17:00 a României va avea loc primul eveniment Microsoft de după lansarea Windows 10 Anniversary Update. Având ca motto ”Imaginați-vă ce ați putea face” evenimentul pare să fie centrat în jurul a două anunțuri importante: prezentarea Microsoft Studio, adică a noului PC all-in-one și probabil a unui rival Amazon Echo și Google Home, făcut în jurul Cortana.

Dacă vă interesează să vedeți ce se va anunța atunci puneți-vă în calendar data de 26.10.2016 de la ora 17:00 (aici aveți posibilitatea să vă adăugați direct un reminder în Calendar) și fiți pregătiți să intrați pe www.microsoftoctoberevent.com ca să urmăriți în direct prezentarea.

La ce să ne așteptăm mâine?

1. În primul rând noutăți despre Windows 10 Redstone 2, plănuit pentru luna martie 2017.

2. Apoi detalii despre un Surface all-in-one, produs pe care Microsoft s-ar putea să îl anunțe mâine sub numele de Microsoft Studio.

surface-aio-patent2.0

 

3. Detalii despre noile aplicații 3D pentru Xbox, HoloLens și Windows 10. Aici ar trebui să vedem noul Paint UWP cu opțiuni de creare a obiectelor 3D folosind stylus-ul și Microsoft Ink plus alte aplicații faine pentru HoloLens.

4. Alternativa Microsoft cu Cortana pentru Amazon Echo și Google Home. Am scris despre asta acum câteva zile și e foarte posibil ca mâine să vedem acest produs în acțiune.

La ce să nu ne așteptăm mâine?

După cum spune Tom Warren (și poate ar trebui să îl credem) mâine nu o să vedem exact produsele de care suntem probabil cel mai interesați:

– adică nu va fi brățara Microsoft Band 3 – Microsoft a demontat echipa care lucra la produs și odată cu ea a stins și brandul.

– nu va fi niciun Surface Phone – nu sunt semne că un astfel de produs ar exista dincolo de dorințele fanilor Windows

– și din păcate nu o să fie versiuni noi de Surface Pro și Surface Book. Asta face ca așteptarea celor ce sperau la versiuni cu Kaby Lake să se mai prelungească puțin.

 

În acest context, poate să mai fie relevant evenimentul de mâine și Microsoft să continue evoluția faină pe zona de hardware începută cu Surface Pro, urmată de HoloLens și mai apoi Surface Book?

Vedem mâine.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep