HomeFeaturedFocusElephone S7, clona de Galaxy S7/Note 7

Elephone S7, clona de Galaxy S7/Note 7

elephone-s7

Poate că nu ar fi așa o mare mirare să vedem cum un brand chinez de smartphone, de linia a doua, copiază niște modele populare ale unui nume consacrat în industrie. Deși Note 7 s-a consacrat la modul nefericit, dar asta este o altă discuție. Însă cei de la Elephone merg mult mai departe cu tupeul și, după ce copiază și denumirea unuia dintre telefoanele pe care le imită, mai și target-ează produsul ca fiind explosion proof (chestie care, deși argumentată cu ceva detalii tehnice, este o mare minciună și nu prea poate fi testată în mod real), atacând direct modelul Note 7, despre ale cărui probleme nu mai are rost să vorbim acum. Asta deși la nivel fizic este o clonă fără jenă.

Însă cum vorbim de piața din China, s-ar putea ca aceste imitații să se bucure de un real succes. Și asta nu este valabil doar pentru țara natală a celor de la Elephone. Mai mult, prețurile modelelor S7 de la Elephone sunt destul de atractive, așa că vor fi luate în considereare ca variante de achiziție de către un grup destul de mare de utilizatori. Așa că întrebarea firească este legată de ce au de oferit aceste terminale, dincolo de aspectul fizic extrem de evident.

Păi, este destul de simplu. O platformă MediaTek Helio X20, cu procesor deca-core și GPU ARM Mali T880, combinată cu un display full HD (1080p) protejat de sticlă curbată, care poate fi de 5,2 inchi sau de 5,5 inchi. La nivel de memorii lucrurile se complică și mai mult, pentru că ambele dimensiuni de ecran pot avea 2 GB de RAM și 16 GB memorie internă sau 3 GB de memorie RAM și stocare internă de 32 GB. Sau o memorie RAM de 4 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB. Destul de commplex, nu? Camerele foto sunt de 13 megapixeli pentru cea principală și 5 megapixeli cea frontală, acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh, sistemul de operare este un Android 6.0 Marshmallow, iar restul feature-urilor devenite standard pentru un smartphone este prezent: abilități dual-SIM, conectivitate LTE, slot microSD. Despre senzorul de amprentă nu se spune nimic.

La nivel de prețuri, Elephone S7, care este deja disponibil la precomandă, costă de la 139 dolari, până la 249 dolari. Ca și cum variantele de display și de memorii nu ar fi destul de amețitoare, mai apare o diferențiere la nivel de preț și în funcție de culoarea aleasă. Cea mai scumpă opțiune este un verde metalic, destul de interesant, ce-i drept.

via Elephone

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep