HomeFeaturedFocusUn ucrainean si-a schimbat numele in iPhone

Un ucrainean si-a schimbat numele in iPhone

iphone-sapte-ucraina

Un retailer de telefoane mobile și accesorii din Ucrania a derulat o campanie de marketing cel puțin ciudată. A declarat că oferă cinci terminale iPhone 7 primilor cinci oameni care își schimbă numele în… iPhone. Și nu a durat mult până când au apărut și primii clienți. Un individ de 20 de ani din Ucraina, Olexander Turin pe numele său, a ajuns vedetă internațională pentru că și-a schimbat numele în iPhone Sim (sim înseamnă șapte). Și-a putut revendica astfel premiul și a declarat că o simplă matematică i-a fost suficientă pentru a-l determina să participe la nebuneasca competiție: costă 2 dolari să îți schimbi numele în Ucraina, iar prețul unui iPhone 7 este aproximativ 850 dolari.

Omul a declarat că ia în calcul să își schimbe numele în momentul în care va avea copii. Ceea ce este și normal (dacă mai poate fi normal ceva în toată povestea asta), pentru că ar trebui să le dea nume de numere.

Însă, chiar și așa, se ridică vreo două întrebări peste care eu nu pot să trec. Oare cum se va simți bietul om în momentul în care Apple va lansa un nou terminal, știind că este o generație depășită deja, la doar 21 de ani? Și, ceea ce mă arde și mai tare, cum este posibil ca în Ucraina, o schimbare de nume să coste doar doi dolari?

via KomoNews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep