HomeCloud & MobilityHoloLens vine si in Europa: 6 noi tari in lista celor din...

HoloLens vine si in Europa: 6 noi tari in lista celor din care se pot cumpara ochelarii AR

hololens

Zilele trecute vă spuneam ce chestii faine se mai pot face cu ajutorul ochelarilor HoloLens. Azi avem o veste bună pentru toți pasionații care visează să aibă propriul lor kit Hololens: Microsoft a inclus încă 6 țări în lista celor din care se poate cumpăra HoloLens, patru din acestea sunt în Europa – Irlanda, Franța, Germania și Marea Britanie plus Noua Zeelandă și Australia.

Anunțul vine la aproape 18 luni de la prezentare conceptului (21 ianuarie 2015) și la jumătate de an de la momentul în care primele kit-uri HoloLens au fost livrate dezvoltatorilor din Canada și SUA.

De atunci încoace au apărut peste 80 de aplicații care explorează realitatea virtuală în diverse zone – pe măsură ce tot mai mulți utilizatori au acces la Hololens cu atât cresc șansele ca aplicații faine să apară. Microsoft știe asta și încearcă să livreze cât mai multe unități celor interesați. Umblă vorba că Alex Kipman, inventatorul HoloLens și-a propus să testeze personal fiecare HoloLens care este livrat în programul de development și ăsta ar fi motivul pentru care numărul dispozitivelor e încă mic.

Dacă lăsăm la o parte prețul unui kit HoloLens (cam 3000 EUR) aparatul e cu siguranță unul pe care vi l-ați dori acasă și să experimentați cu el noi aplicații. Vă spun asta din prisma unuia care a avut ocazia să experimenteze mai pe larg ochelarii HoloLens.

Detalii și informații despre cum se poate achiziționa un kit de dezvoltare HoloLens găsiți pe Microsoft Store.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep