HomeFeaturedFocusInstitutiile din China interzic iPhone-ul

Institutiile din China interzic iPhone-ul

iphone-7-plus

Pe mine nu mă miră atât de tare că se întâmplă chestia asta, era oareșcum de așteptat, vorbim totuși de China, o țară unde oamenii au niște valori ușor diferite de cele ale occidentalilor. Că un spital din China, Nanyang Yongkang Medicine Company, le interzice angajaților să vină la serviciu cu iPhone-ul, este o măsură comunistă, dar până la urmă în China (și nu numai) se poate întâmpla orice. Însă argumentele pe care le aduce conducerea instituției în sprijinul acestei măsuri, sunt de-a dreptul haioase.

Documentul intern emis chiar de cel care conduce acest spital, face referire în mod explicit la iPhone 7 sau la iPhone 7 Plus, care sunt interzise angajaților. Oricine încalcă această decizie riscă să își piardă locul de muncă. Argumentul este că o sumă atât de mare de bani poate fi cheltuită mult mai bine în interesul personal sau al familiei.

Acuma, pe de-o parte teoria asta este valabilă și pentru alte telefoane. Nu doar Apple face terminale care ajung să coste pe piața din China peste 700 de dolari, sumă care reprezintă salariul pe mai multe luni al majorității angajaților. Și atunci măsura respectivă ar trebui să se aplice și în cazul flagship-urilor Samsung-ului sau al altor producători.

Pe de altă parte, afirmația respectivă poate fi extrapolată, mai ales de către cei anti Apple. Poti să cheltui contravaloarea prețului pentru un iPhone 7 în interesul familiei oriunde te-ai afla, nu doar în China. Pentru că da, iPhone este un telefon scump, ușor supraevaluat după părerea mea. Însă nici Android-ele nu se lasă și vin tare din urmă.

via DigitalTrends

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep