HomeFeaturedFocusExplodeaza si iPhone 7?

Explodeaza si iPhone 7?

lobq3lc

Sunt convins că da, dacă îl supui la cazne fizice greu de îndurat, dar cu siguranță nu la modul la care și-ar dori fanii Samsung, ca să poată să demonstreze că este o chestie generală, nu una din propria lor ogradă. Am mai văzut și noi, chiar aici, cazuri de iPhone care s-a aprins în timpul încărcării (care se realiza sub plapumă, ce-i drept) sau care a luat foc din senin în buzunarele unui utilizator mai ghinionist.

Însă cazul la care vreau să fac referire acum nu este legat doar de iPhone 7 și de mini-explozia pe care acesta a făcut-o. Este povestea unui utilizator de pe Reddit, care însă nu a oferit foarte multe detalii despre caz. A lăsat doar să se înțeleagă că ceva s-a întâmplat în timpul procesului de livrare (și a documentat acest lucru cu fotografii elocvente), astfel încât iPhone-ul său 7 a devenit inutilizabil.

Este destul de evident că vina aici nu aparține celor de la Apple, care chiar și așa sunt convins că vor înlocui produsul respectiv. Însă cazul ridică ceva semne de întrebare în legătură cu firmele de curierat din Statele Unite. Uitați-vă la pozele de mai jos și spuneți sincer: nu aveți o mică reținere în a mai face reproșuri către Fan Curier sau Cargus?

iphone-7-exploded

ldkka28

iqw0hsk

via Reddit

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep