HomeFeaturedFocusInstrumente de hacking pentru telefoanele mobile Apple, Samsung, Nokia si LG au...

Instrumente de hacking pentru telefoanele mobile Apple, Samsung, Nokia si LG au scapat online, oricine le poate folosi

celebrite

O informație cel puțin interesantă: setul de instrumente de hacking Celebrite, folosite pentru spargerea smartphone-urilor, e disponibil acum online și poate să fie descărcat și folosit. Celebrite este o companie Israeliană care este specializată în instrumente de analiză care să permită agențiilor guvernamentale să spargă telefoanele mobile, acțiuni necesare pentru desfășurarea anchetelor.

Aflăm că pachetul UFED – adică Universal Forensic Extraction Device e făcut public și poate să fie descărcat de către oricine,  McSira Professional Solutions, care și găzduiește pachetul pe propriul site.

Mai jos vedeți în acțiune soluția Celebrite de spart iPhone-uri:

UFED este o soluție puternică prin care se poate trece de mecanismele de securitate de pe telefoanele mobile, în special iPhone – folosind UFED se poate găsi codul PIN și accesa în voie un telefon blocat. Mai sus vedeți un exemplu despre cum se poate face asta.

Știu că deja vă frecați mâinile de bucurie că puteți încerca pe propriul sistem aceste instrumente. Mai am o veste bună: pe site-ul McSira se găsesc pachete UFED și pentru alte branduri de telefoane – Apple, Samsung, Blackberry, Nokia, și LG – le puteți obține de aici.

Totodată pe site-ul McSira mai sunt și celelalte pachete din suita Cellebrite – UFED Phone Detective, UFED Cloud Analyzer și Link Analyzer, care oferă instrumentele necesare analizei mai în amănunt a informațiilor extrase de pe telefoanele mobile.

Din perspectiva explorării problemelor de securitate ideea de a avea acces la acest pachet de instrumente de securitate nu e rea. Așa că dacă vreți să vedeți ce și cum, dați-i drumul la download și poate aveți noroc să le puteți folosi fără să vi se ceară coduri de activare – pentru că încă nu îmi e clar de ce au scăpat astea pe net.

Și ca de obicei, mare atenție cum le folosiți – mereu există posibilitatea ca ele să fie doar un cal troian.

via mcsira

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep