HomeFeaturedFocusOppo A57 trece pe la TENAA

Oppo A57 trece pe la TENAA

oppo-a57-tenaa

Vizita făcută la instituția care certifică dispozitivele mobile pentru vânzarea pe piața din China se traduce printr-un anunț oficial iminent. Nu ar trebui să mai treacă foarte mult timp până când Oppo A57 va fi prezentat oficial, statistica ne îndeamnă să credem acest lucru. Totodată, orice vizită pe care un smartphone o face la TENAA se lasă cu scăparea specificațiilor tehnice ale acestuia în atenția opiniei publice, iar telefonul celor de la Oppo nu se abate de la această regulă. Putem să ne facem o imagine suficient de bună asupra lui A57, pentru că au ieșit la iveală suficiente detalii tehnice.

Telefonul vine cu un display TFT de 5,2 inchi și rezoluție HD (720p) și cu un chipset MediaTek cu procesor octa-core de până la 1,4 GHz. La nivel de memorii, avem de-a face cu 3 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 32 GB, care poate fi extinsă via microSD. Camera foto principală are un senzor de 13 megapixeli, în timp ce frontala, dedicată în special selfie-urilor, are un senzor de 16 megapixeli și reprezintă principalul argument al acestui dispozitiv.

Un acumulator de 2820 mAh, un Android 6.0.1 Marshmallow, construcția metalică de tip unibody, versiunile de culoare Gold și Rose Gold și posibilitatea ca în butonul fizic home să fie inserat și un senzor pentru citirea amprentei digitale sunt restul detaliilor care contează.

Evident, un preț de vânzare este detaliul care lipsește și în funcție de care telefonul are șanse mai mici sau mai mari de succes. Având în vedere că Oppo apare în top 5-ul global al producătorilor de smartphone, probabil că știu ei destul de bine cum să stabilească politica de prețuri. Vom afla cât de bine în momentul anunțului oficial.

via TimesNews

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep