HomeFeaturedFocusLG V34, un fel de versiune mini pentru V20

LG V34, un fel de versiune mini pentru V20

lg-v34-isai-beat

Un terminal extrem de interesant lansat de LG își face apariția, din păcate doar pentru piața din Japonia. Și această exclusivitate este cumva reflectată și de denumirea completă a acestui smartphone: LG V34 isai Beat. Destul de ciudată denumirea, destul de ciudată și alegerea celor de la LG, care au construit acest model care chiar este atractiv la o privire mai atentă, pentru un singur operator de pe piața niponă. LG V34 este, așa cum spuneam în titlu, o versiune mini a lui V20. Dimensiunea ecranului coboară de la 5,7 inchi la 5,2 inchi. Ca un bonus, se adaugă o certificare IP67 care reflectă rezistența la apă a telefonului.

Restul specificațiilor sunt moștenite aproape neschimbate de la flagship-ul V20. Inclusiv acumulatorul de 3000 mAh, chestie destul de interesantă, dar și toate funcțiile avansate pe zona de sunet (chip quad-DAC și brandingul Bang & Olufsen), sistemul dual-camera de pe spatele telefonului sau ecranul secundar, caracteristică definitorie pentru seria V de la LG.

Nu au fost făcute publice detalii de natură comercială, însă ele nici nu au foarte mare importanță atâta vreme cât LG V34 nu va ieși din Japonia. Mare păcat! Poate totuși coreenii realizează că un astfel de terminal are șanse de succes și scot o variantă globală.

via SlashGear

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep