HomeFeaturedFocusNokia D1C se contureaza tot mai clar

Nokia D1C se contureaza tot mai clar

nokia-d1c

Terminalul a făcut o nouă vizită în aplicațiile de benchmark, de această dată în AnTuTu, acolo unde a lăsat câteva specificații. Astfel că lista care cuprindea doar un chipset Qualcomm Snapdragon 430 și o memorie RAM de 3 GB, deschisă la prima apariție a lui Nokia D1C în fața opiniei publice, primește acum câteva completări. Iar speranțele fanilor acestui brand înfloresc odată cu confirmarea că într-adevăr Nokia își pregătește reintrarea în piața de smartphone. Nokia din Finlanda, nu divizia de mobile cumpărată de Microsoft și absorbită, care pare a avea soarta pecetluită. Nu iese fum fără foc, așa că aceste zvonuri din mai multe surse au ele un suport real.

nokia-antutu

În primul rând se confirmă acel chipset Qualcomm Snapdragon 430 și memoria RAM de 3 GB despre care se știa deja. Apar în ecuație și o capacitate de stocare internă de 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli, un sistem de operare Android 7.0 Nougat. Chiar dacă nu se specifică o dimensiune a ecranului, apare o rezoluție full HD în informațiile care se presupune că s-au pătrat în baza de date a AnTuTu. Asta pare puțin ciudat și ridică ceva semne de întrebare asupra veridicității informațiilor. Eu unul nu m-aș entuziasma prea tare până nu vor apărea și dovezi ceva mai palpabile.

De văzut și dacă D1C va fi primul terminal cu care Nokia va reintra pe piața de smartphone, pentru că au circulat informații și despre două telefoane cu configurații de top. Cred că este mai puțin important segmentul căruia i se adresează telefonul, important este să fie spartă gheața. Public entuziasmat de ideea revenirii Nokia în peisaj se pare că este din belșug.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep