HomeCloud & MobilityOutlook mobile primeste optiuni de planificare a intalnirilor, similare cu cele de...

Outlook mobile primeste optiuni de planificare a intalnirilor, similare cu cele de pe desktop

ios_outlook

Începând de astăzi utilizatorii de Microsoft Outlook pe iOS primesc facilitatea de a organiza întâlniri direct de pe smartphone și au acces la o soluție de planificare similară cu cea disponibilă pe Outlook de PC. Opțiunea de planificare va arăta automat disponibilitatea colegilor, în urma interogării datelor din Exchange și va permite găsirea intervalului optim, când toată lumea e disponibilă.

Schimbarea vine ca și parte a unei serii de upgrade-uri pentru aplicația Outlook de mobil, care aduc și integrarea în calendar a Skype for Business și Maps.

Folosirea noul asistent de planificare pentru întâlniri presupune crearea unei intrări în calendar și pe urmă adăugarea de participanți via People. Când se alege data, asistentul va oferi o listă a orelor în care participanții sunt disponibili, cu mai multe coduri de culoare. Galben reprezintă că doar unii pot participa, roșu că nimeni nu e disponibil și verde că toți au liber în calendar și pot să participe.

Adiția asistentului de planificare a întâlnirilor e o chestie importantă pentru Outlook de mobil și un pas înainte în aducerea în zona de mobilitate a instrumentelor avansate de Office de pe PC, mai ales cele ce merg cu pachetele Exchange și Office 365, așa cum probabil deja ați intuit.

Zilele astea ar trebui să vină schimbările și pentru Outlook de Android și Windows 10 Mobile. Aștept să apară ca să pot să vă spun mai multe.

Până una alta, ce credeți despre această adiție?  E justificată, măcar pentru zona enterprise?

Eu cred că e de mare ajutor pentru mulți corporatiști care acum pot să își pună mai bine în valoare hărnicia, stabilind întâlniri importante și când sunt la vreo petrecere, seara în pat sau la vreo adunare cu prietenii.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep