HomeFeaturedFocusZTE Axon 7 Max iese la lumina

ZTE Axon 7 Max iese la lumina

zte-axon-7-max-1

Un alt terminal care nu a ajuns încă la etapa de anunț oficial ajunge în atenția opiniei publice pasionate de industria asta a dispozitivelor mobile. Este vorba despre ZTE Axon 7 Max, un phablet care completează în mod firesc seria Axon 7 și care ar putea să fie o variantă de înlocuire pentru Samsung Galaxy Note 7, dacă producătorul chinez s-ar strofoca ceva mai tare în ceea ce privește strategia de marketing și mai ales cea de vânzare. O prezență oficială mai puternică în piețele occidentale ar trebui să ajute orice producător chinez, însă aceștia fug ca dracul de tămâie de așa ceva. Pentru mine este un mister motivul pentru care se întâmplă așa ceva, cât timp exemplul Huawei a funcționat perfect.

Însă acum ne întoarcem înspre Axon 7 Max, telefonul care și-a dezvăluit o parte din specificațiile tehnice, motiv pentru care ne uităm puțin la el. Un display full HD (1080p) de 6 inchi, va ascunde în spatele său un chipset Qualcomm Snapdragon 625 cu procesor octa-core, care se va asorta frumos cu o memorie RAM de 4 GB. O capacitate internă de stocare de 64 GB, un Android 7.0 Nougat, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat în partea din spate a phablet-ului și un sistem dual-camera, cu rezoluții deocamdată necunoscute, sunt detaliile pe care le știm deocamdată.

Probabil că vom afla mai multe informații despre acest terminal cât de curând, momentul anunțului oficial pentru ZTE Axon 7 Max fiind iminent.

via Android Pure

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep