HomeFeaturedFocusSpecificatii tehnice pentru HTC Bolt

Specificatii tehnice pentru HTC Bolt

htc-bolt

Plus câteva fotografii cu detalii de construcție, care nu fac decât să evidențieze și mai clar asemănările cu HTC 10. Cam ăsta este efectul pe care l-a avut interacțiunea dintre un sample și un entuziast norocos, descris ca “someone who has used one”, care nu s-a putut abține și a împărtășit cu aceste detalii cu un site de specialitate. Astfel încât, în această morișcă a informațiilor care se mișcă cu viteză destul de mare între pasionații de tehnologie mobilă, iată că aducem aceste detalii tehnice și în atenția voastră. HTC Bolt este un telefon care ar trebui să contribuie destul de puternic la revigorarea companiei taiwaneze, în paralel cu parteneriatul cu Google pentru realizarea celor două telefoane Google Pixel.

Revenind la Bolt, din punct de vedere tehnic se completează destul de frumos puzzle-ul. Au ieșit la iveală informații despre un ecran full HD de 5,5 inchi, despre o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB, care se poate extinde prin card microSD. Surpriza plăcută pare a fi camera foto principală de 18 megapixeli (f/2.0), care va fi acompaniată de una frontală, dedicată selfie-urilor, cu senzor de 8 megapixeli. Așa cum știam din informațiile anterioare, sistemul de operare va fi un Android 7.0 Nougat. Terminalul va avea și senzor pentru citirea amprentei digitale, poziționat pe partea din față, cu rol de buton home.

La nivel de design, imaginile cu detaliile lui Bolt ne arată încă odată, dacă mai era nevoie, că telefonul va semăna destul de mult cu HTC 10.

htcbolt_003

htcbolt_002

Având în vedere că va fi disponibil și în Europa, eu sper ca HTC să vină cu un preț competitiv și atractiv pentru acest smartphone. Compania are nevoie de așa ceva, de un best-seller.

via Venture Beat

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep