HomeFeaturedFocusSamsung investeste in zona de AI

Samsung investeste in zona de AI

viv-labs

Evident că aici este viitorul pentru dispozitivele mobile (și nu numai) astfel încât Samsung nu vrea să piardă acest tren. Compania s-a mișcat destul de repede și pare a se fi orientat destul de bine. Coreenii au achiziționat un start-up, Viv Labs, fondat de o parte din oamenii care s-au aflat în spatele Siri-ului celor de la Apple. În prezent, Viv Labs lucrează la un tool propriu de inteligență artificială, despre care spun că este un asistent capabil de orice. Poate tocmai de aceea, Samsung a anunțat că Viv Labs va continua să funcționeze ca entitate separată și se va ocupa în continuare de proiectele pe care le avea în derulare. Lucru care pare să-i încânte pe fondatorii Viv Labs, care sunt foarte optimiști în legătură cu rezultatele muncii lor:

“Samsung will drastically accelerate our vision.”

Chiar dacă nu au fost făcute publice detalii financiare despre această tranzacție, este interesant de notată că unul dintre oficialii Viv Labs a declarat că crede că tehnologia lor se va regăsi în dispozitivele Samsung încă de la finalul anului viitor. Interesant!

Așa cum spuneam la începutul materalului, focusul către tool-uri care folosesc inteligența artificială este tot mai mare în rândul companiilor de top din IT. Nu mai departe de ieri am văzut cum Microsoft s-a reorganizat în acest scop.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep