HomeFeaturedFocusColaborarea cu Google, o gura mare de oxigen pentru HTC

Colaborarea cu Google, o gura mare de oxigen pentru HTC

htc

Producătorul taiwanez nu avea o situație financiară prea roză, deși câteva raze de speranță se întrevedeau dinspre HTC Vive, ochelarii pentru realitate virtuală produși de HTC. Însă începe să fie evident că faptul că HTC a produs cele două telefoane lansate de Google (Pixel și Pixel XXL), deși celor de la Google le place să spună că HTC a fabricat componentele și ei asambleaza terminalele, este o mare șansă de revenire pentru HTC. Cel puțin din punct de vedere financiar.

Și acest lucru începe să se simtă. Primele cifre fiscale arată că veniturile HTC pentru luna septembrie au crescut cu 42 de procente față de luna august și cu 31,3 procente față de aceeași perioadă a anului trecut. Ceea ce arată că HTC s-a poziționat pe un trend crescător, care sper eu să îi țină cât mai mult. Și ar trebui să se întâmple așa, pentru că analiștii prevăd că Google va vinde aproximativ 4 milioane de telefoane în acest final de an. În mod firesc, acest lucru se va resimți și asupra celor de la HTC, pentru care colaborarea cu Google înseamnă cam 40-50% din totalul producției.

Importantă și interesantă de urmărit este și evoluția profitului. În contextul unor venituri în creștere evidentă, sunt șanse ca HTC să spargă bariera profitului și să înregistreze în sfârșit cifre pozitive și din acest punct de vedere.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep