HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy C9 chiar arata bine

Samsung Galaxy C9 chiar arata bine

samsung-galaxy-c9

Asta am spus-o încă de la început, de când au apărut primele informații despre acest phablet. Acum însă putem să o repetăm, chiar apăsat, pentru că toate acele detalii de natură tehnică au fost confirmate din două surse destul de demne de încredere: celebra vizită la TENNA, care se lasă cu specificații tehnice și fotografia standard, pe fundal bleu și o trecere a telefonului prin AnTuTu, care s-a soldat cu o captură de ecran răspândită rapid în media de specialitate.

Reiau puțin specificațiile lui Galaxy C9, poate aud și cei care caută variante pentru a înlocui Samsung Galaxy Note 7 și cred că iPhone 7 Plus este cea mai la îndemână. Un display Super AMOLED de 6 inchi și rezoluție full HD, un chipset Qualcomm Snapdragon 652, o memorie RAM de 6 GB, o capacitate internă de stocare de 64 GB, o cameră foto principală de 16 megapixeli și una frontală tot de 16 megapixeli, precum și un acumulator de 4000 mAh.

Nu lipsesc nici conectivitatea LTE sau senzorul pentru citirea amprentei digitale, așa că telefonul pare destul de bine poziționat în zona de flagship-uri. Sună destul de bine, nu? Și atunci, de ce să nu îl considerăm ca fiind un posibil înlocuitor pentru Note 7? Da, știu, e făcut tot de Samsung… dar parcă nu este un contra-argument suficient.

Terminalul este așteptat să apară cel târziu luna viitoare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep