HomeMobileAndroidSmartphone-urile Google Pixel si Pixel XL leak-uite complet inainte de lansare

Smartphone-urile Google Pixel si Pixel XL leak-uite complet inainte de lansare

google-pixel

Dacă ar fi să se dea un premiu pentru cele mai leak-uite produse cu siguranța noile Pixel și Pixel XL (făcute de HTC) – adică succesoarele seriei Nexus – pe care Google le va prezenta în seara asta ar lua acest premiu. După ce am văzut randări multiple, poze mai mult sau mai puțin clare, ieri dimineață Carphone Warehouse a publicat din greșeală produsele pe site, pentru ca mai apoi Verizon să facă același lucru. Știm că telefoanele vor veni în culorile albastre, negru și gri, că vor avea combinații de 32 și 128 GB pentru stocare și că vor beneficia de Google Magic, o nouă opțiune ce pare a fi o versiune mai îmbunătățită de Google Assistant.

Din punct de vedere al specificațiilor cele două aparate sunt aproape identice, diferă dimensiunea display-ului de 5, respectiv 5.5 inci, pe rezoluții 1080p QHD și capacitatea bateriilor.

google-pixel-xl

Mai sunt 10 ore până când începe conferința Google unde o să aflăm mai multe despre ele, inclusiv partea de software care pare să fie încă incomplet dezvăluită de leak-uri.

Iar via @evleaks avem și poze care prezintă Google Pixel și Pixel XL din toate unghiurile:

ct5xiavukaafh4h

via androidcentral

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep