HomeFeaturedFocusNume de cod D1C: un nou zvon despre un smartphone Nokia

Nume de cod D1C: un nou zvon despre un smartphone Nokia

nokia-back

Din când în când apare în piață câte un zvon, o informație, despre viitoarele dispozitive pe care le va fabrica Nokia. Iar grupul mare de fani ai acestui brand freamătă de entuziasm.  Chiar dacă nu mă consider parte a acestui grup, cred că o revenire a finalndezilor în industria de smartphone ar fi de bun augur, mai ales dacă o vor face direct ei. Doar o folosire a numelui, așa cum face Alcatel, nu pare o manevră prea fericită, însă o implicare directă a Nokia s-ar putea să fie mult mai bine primită de piață și această primire să se reflecte și în rezultate de vânzări. Însă până la asemenea grad de certitudine, parcă aș vrea să văd ceva mai mult decât zvonuri sporadice.

De aceea nu am reacționat atunci când au apărut informații despre o cesionare a producției către Foxconn, după un model arhi-cunoscut. Nici când au apărut speculații despre două terminale de top, cu specificații de flagship, la care se spunea că lucrează Nokia. Însă măcar odată la trei astfel de evenimente am zis să percutez și eu, așa că vă povestesc foarte pe scurt despre proiectul D1C, un mid-range Nokia la care lucrează finlandezii și care se pare că a trecut prin Geekbench, fiind listat în baza lor de date.

Cred că este mai palpabilă o revenire cu un mid-range, chiar și în paralel cu un flagship, pentru a nu limita drastic grupul de utilizatori țintiți de o eventuală reintrare a Nokia pe piața de smartphone. Este unul dintre motivele pentru care am ales să vă povestesc foarte pe scurt despre informațiile care au ieșit la iveală în legătură cu D1C.

Informațiile la care facem referire spun că telefonul va avea un chipset Qualcomm Snapdragon 430 (octa-core la 1,4 GHz), asortat cu o memorie RAM de 3 GB. Și că va fi lansat în finalul acestui an. Nu sunt multe detalii, dar speranțele fanilor au fost reaprinse. Să sperăm că nu în zadar.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep