HomeFeaturedFocusStylo 2 V, un entry-level cu stylus de la LG

Stylo 2 V, un entry-level cu stylus de la LG

lg-stylo-2-v

Pentru amatorii de telefoane mari, phablet-uri, care vin și cu stylus, următorul material s-ar putea să prezinte interes. Pentru că este vorba despre LG Stylo 2 V, un smartphone lansat în Statele Unite, în rețeaua Verizon. Un terminal care propune un preț destul de interesant, deși trebuie să recunosc că la nivel de specificații nu prea este susținut decât de prezența stylus-ului. Nefiind pasionat de acest tip de accesoriu, nu pot să înțeleg utilitatea lui, așa că mă feresc să judec dacă Stylo 2 V este o alegere suficient de atractivă.

În schimb pot să vă spun cu ce specificații tehnice iese la înaintare acest phablet. Un display de 5,7 inchi HD (720p) ascunde în spatele său o combinație de chipset MediaTek MT6755M cu procesor octa-core de 1,8 GHz și memorie RAM de 2 GB. O capacitate internă de stocare de 16 GB, care se poate extinde prin microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una dedicată selfie-urilor de 5 megapixeli, un acumulator de 3000 mAh și un Android 6.0 Marshmallow completează configurația acestui telefon. Una pe care, probabil, prezența stylus-ului o face mai atractivă.

Suficient de atractivă încât prețul pretins de Verizon pentru acest telefon, fără conectare, este de 240 dolari. E drept, nu poți să ai ca referință pentru un smartphone prețul unui operator, care încearcă să te împingă înspre abonamentele sale, însă nu avem altă sursă. Eu totuși zic că se pot găsi și variante mai atractive pentru acești bani.

via Verizon

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep